x

Epson EB-470 beamer met ab

Lichtopbrengst: 2600 ANSI lumens

Projectietechnologie: LCD

Resolutie: XGA (1024x768)

Geschikt voor schermmaten: 1397 - 2362,2 mm (55 - 93")Grote projectiesMet de EB-470 bereikt u een groot geprojecteerd beeld vanaf zeer korte afstand dankzij de

€ 99,99

Omschrijving

Lichtopbrengst: 2600 ANSI lumens
Projectietechnologie: LCD
Resolutie: XGA (1024x768)
Geschikt voor schermmaten: 1397 - 2362,2 mm (55 - 93")

Grote projecties

Met de EB-470 bereikt u een groot geprojecteerd beeld vanaf zeer korte afstand dankzij de ultrakorte projectieafstand.

Eenvoudige installatie

Epson heeft deze projector voor u ontworpen. Het apparaat kan snel en gemakkelijk worden geïnstalleerd en gebruikt. Simpelweg inschakelen en aansluiten met de USB-functionaliteit. Met horizontale keystone-correctie kunt u rechte beelden gemakkelijk uitlijnen. De projector heeft een ingebouwde luidspreker van 16 W en hoeft dus niet te worden aangesloten op externe audioapparatuur. Geleverd met wandbeugel op maat voor een eenvoudige installatie.

Gemakkelijk te bedienen

De EB-470 kan met een wandschakelaar en met behulp van de direct aan-/uit-functie worden in- en uitgeschakeld, en door de snelstart- en direct uitschakelen-functie hoeft het apparaat niet op te warmen of af te koelen. Voor een handige bediening vanaf de muur voorin het klaslokaal kan de projector worden aangesloten op de ELPCB01 bedienings- en aansluitkast van Epson.

Lage kosten

De bedrijfskosten worden laag gehouden met de lamp met lange levensduur van 4.000 uur of vier jaar*1 in de spaarstand en een filter dat 5.000 uur meegaat.

Beelden van hoge kwaliteit

De 3LCD-technologie van Epson staat garant voor beelden van hoge kwaliteit met een even hoog rendement van wit en gekleurd licht voor levendige, natuurlijke kleuren en diep zwart, zelfs bij daglicht. Presentaties kunnen nog boeiender worden gemaakt door de Epson ELP-DC06 USB-visualiser aan te sluiten voor close-ups van 3D-objecten. Met de HDMI-ingang kunnen high-definition beelden met maximale helderheid worden weergegeven.

Multimedia - Luidspreker van 16 W en microfooningang
Ultrakorte projectieafstand - Vermindert schaduwen
Lage bedrijfskosten - Lamp en filter gaan lang mee
Plug-and-play - Snelle en eenvoudige installatie
Veelzijdig - Sluit andere Epson-apparaten aan

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Alphen aan den Rijn.

Used Products Alphen aan den Rijn
Julianastraat 1
2405CG Alphen aan den Rijn

Telefoon: 0172-755191
WhatsApp: 06 222 92 522

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop