x

Hercules DJ Control DMP3 E2

Met de Hercules DJ Control MP3 E2 vindt u heel snel uw draai achter de draaitafel, ook als beginner. Deze gebruiksvriendelijke dj-set heeft uitgebreide opties en hij laat zich heel makkelijk bedienen. Binnen de kortste keren mixt u nummers, maakt u speell

€ 29,99

Omschrijving

Hercules DJ Control DMP3 E2

Inclusief:

 • stofkap

Specificaties:

Met de Hercules DJ Control MP3 E2 vindt u heel snel uw draai achter de draaitafel, ook als beginner. Deze gebruiksvriendelijke dj-set heeft uitgebreide opties en hij laat zich heel makkelijk bedienen. Binnen de kortste keren mixt u nummers, maakt u speellijsten en geheel originele muziekcreaties. De DJ Control MP3 E2 is bovendien compact en degelijk uitgevoerd, zodat u hem onbezorgd meeneemt naar elk feestje.

 • Werkt uitstekend
 • Verkeert in goede staat

  Garantie:
  1 MAAND GARANTIE

Bij ons: €29.99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Alphen aan den Rijn.

Used Products Alphen aan den Rijn
Julianastraat 1
2405CG Alphen aan den Rijn

Telefoon: 0172-755191
WhatsApp: 06 222 92 522

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

 • Pinnen in de winkel
 • Contant in de winkel
 • Overboeking per bank
 • IDEAL in de webshop